Barion Pixel „Ebédedet oszd meg felebarátoddal”! | Lunch.hu - Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!
Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!

Lunch.hu Blog

„Ebédedet oszd meg felebarátoddal”!

feladag etel

Édesapám mindig azt mondogatta nekem, hogy „reggelizz úgy, mint egy király, az ebédedet oszd meg felebarátoddal, a vacsorádat add oda az ellenségednek!”. Ő ezt tartotta is, ám rám ez – finoman szólva is – kevésbé jellemző, mert bármikor bármennyit tudok enni, és eszem is. De vajon melyik térfélen van az igazság?

Ki kell, hogy ábrándítsalak, mert ez valószínűleg sohasem fog kiderülni. A kutatók hol erre, hol arra esküsznek. Van, amelyik apukám módszerét támogatja, van, aki az egy nap sokszor kicsit együnk táborba tartozik, léteznek a kalória- és tápanyag számlálók, s mi több, a különböző éppen aktuális diétaőrületet alátámasztók.

Több száz tudományos és áltudományos cikk olvasása után arra jutottam, hogy ha túlnyomó többségben egészséges, tiszta alapanyagokból készült ételeket fogyasztunk és nem viszünk be jóval több kalóriát annál, mint amennyit elégetünk, akkor csak a testünkre kell hallgatnunk!

Lunch.hu - Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!

Rólunk

Biztosan te is voltál már úgy, hogy éhesen elkezdtél keresgélni a neten, hogy hol és mi éppen a napi menü. Roppant bosszantó tud lenni, amikor a sokadik weboldalon, vagy Facebookoldalon sem találsz kedvedre valót. Arról nem is beszélve, hogy elúszott a drága időd, tulajdonképpen teljesen hiába. Így fogtuk magunkat és létrehoztuk a LUNCH.HU-t, ahol a helyadataidat alapul véve, egy k ...

Szeretnél többet tudni a Lunch.hu-ról?

A gyakran ismételt kérdések oldalon összegyűjtöttük számodra azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphatsz rólunk, és a szolgáltatásainkról.

LUNCH.HU BLOG

Kapcsolat egy kattintással

  • Lunch.hu Kft.
    1132 Budapest, Visegrádi utca 8.
    Cégjegyzékszám: 01-09-357943
    Adószám: 27936858-2-41
  • Tel.: +36 70 267 7301‬
  • hello@lunch.hu
  • www.lunch.hu

Településed/irányítószámod

Biztonsági kód: tíz és hét összege