Barion Pixel Profi menüvadászok figyelem! | Lunch.hu - Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!
Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!

Lunch.hu Blog

Profi menüvadászok figyelem!

profi menuvadasz

Elképzelhető, hogy ha itt olvasod most ezt a bejegyzést, te is meguntad – mert mi nagyon – egyesével felkeresni a közeledben lévő éttermek honlapjait, Facebookoldalait a napi menü után kutakodva. Végre fellélegezhetsz, mert a legjobb helyen vagy!

Nálunk, a LUNCH.HU-n csak egy kattintás és megtalálod a környékeden lévő éttermek napi- és heti menüajánlatát, a hozzájuk tartozó árakat, az éttermek elérhetőségeit. Így sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé válik az ebéded kiválasztása.

Akár máris tehetsz egy próbát!

Lunch.hu - Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!

Rólunk

Biztosan te is voltál már úgy, hogy éhesen elkezdtél keresgélni a neten, hogy hol és mi éppen a napi menü. Roppant bosszantó tud lenni, amikor a sokadik weboldalon, vagy Facebookoldalon sem találsz kedvedre valót. Arról nem is beszélve, hogy elúszott a drága időd, tulajdonképpen teljesen hiába. Így fogtuk magunkat és létrehoztuk a LUNCH.HU-t, ahol a helyadataidat alapul véve, egy k ...

Szeretnél többet tudni a Lunch.hu-ról?

A gyakran ismételt kérdések oldalon összegyűjtöttük számodra azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphatsz rólunk, és a szolgáltatásainkról.

LUNCH.HU BLOG

Kapcsolat egy kattintással

  • Lunch.hu Kft.
    1132 Budapest, Visegrádi utca 8.
    Cégjegyzékszám: 01-09-357943
    Adószám: 27936858-2-41
  • Tel.: +36 70 267 7301‬
  • hello@lunch.hu
  • www.lunch.hu

Településed/irányítószámod

Biztonsági kód: tíz és hét összege