Barion Pixel Rólunk | Lunch.hu - Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!
Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!

Rólunk

Biztosan te is voltál már úgy, hogy éhesen elkezdtél keresgélni a neten, hogy hol és mi éppen a napi menü. Roppant bosszantó tud lenni, amikor a sokadik weboldalon, vagy Facebookoldalon sem találsz kedvedre valót. Arról nem is beszélve, hogy elúszott a drága időd, tulajdonképpen teljesen hiába.

Így fogtuk magunkat és létrehoztuk a LUNCH.HU-t, ahol a helyadataidat alapul véve, egy kattintással eléred a hozzád legközelebb eső éttermek menüajánlatait, a vételárral és elérhetőségekkel együtt, bárhol is vagy Budapesten.

Sőt, a következő kattintással már meg is rendelheted, amit kiválasztottál!

Ahogy telik az idő, folyamatosan kerülnek fel újabb és újabb éttermek, sőt, ha ügyesek vagyunk és megszerettek minket, akkor vidéken is szívesen terjeszkedünk a későbbiekben.

Boldogok lennénk, ha a LUNCH.HU – ha csak egy picit is, de – a te életedet is könnyebbé tenné!

 

Segíts a többi menüvadásznak!

Örömmel vesszük étteremajánlásodat, így nem csak magaddal tehetsz jót, hanem a többi menüvadásszal is!

Természetesen tudjuk, hogy semmi sem tökéletes, mi sem gondolhatunk mindenre, ezért várjuk építő jellegű kritikádat, remek ötleteidet !


 
Lunch.hu - Fedezd fel az éttermek napi menü kínálatát!

Rólunk

Biztosan te is voltál már úgy, hogy éhesen elkezdtél keresgélni a neten, hogy hol és mi éppen a napi menü. Roppant bosszantó tud lenni, amikor a sokadik weboldalon, vagy Facebookoldalon sem találsz kedvedre valót. Arról nem is beszélve, hogy elúszott a drága időd, tulajdonképpen teljesen hiába. Így fogtuk magunkat és létrehoztuk a LUNCH.HU-t, ahol a helyadataidat alapul véve, egy k ...

Szeretnél többet tudni a Lunch.hu-ról?

A gyakran ismételt kérdések oldalon összegyűjtöttük számodra azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphatsz rólunk, és a szolgáltatásainkról.

LUNCH.HU BLOG

Kapcsolat egy kattintással

  • Lunch.hu Kft.
    1132 Budapest, Visegrádi utca 8.
    Cégjegyzékszám: 01-09-357943
    Adószám: 27936858-2-41
  • Tel.: +36 70 267 7301‬
  • hello@lunch.hu
  • www.lunch.hu

Településed/irányítószámod

Biztonsági kód: tíz és hét összege